Nieuwe sporthal Diemen voldoet aan alle eisen en normen

De nieuwe sporthal van Diemen voldoet aan alle eisen en normen. De hal is ook groter dan de bestaande sporthal en biedt ruimte aan 3 basketbalvelden, 1 combiveld voor korfbal, handbal en zaalvoetbal, 4 volleybalvelden en 9 badmintonvelden. ‘’Er is dus geen sprake van krapte of van ongelijke vloeren, alles voldoet aan de normen van de NOC*NSF,’’ aldus B&W in een binnen 24 uur opgestelde reactie op vragen van de Onafhankelijke Partij Diemen over vermeende problemen met de nieuwe sportvoorziening aan de Prins Bernhardlaan. ‘’In goed overleg zijn er bij de ingebruikname een aantal zaken en opleverpunten geconstateerd door de gemeente en verschillende gebruikers, zoals altijd gebeurt bij de oplevering van nieuwe gebouwen. Deze zaken zijn inmiddels in goed overleg opgelost en/of opgepakt. Geen van deze zaken heeft de ingebruikname in de weg gestaan. Alle sportverenigingen en scholen maken sinds januari met veel plezier gebruik van de nieuwe hal. We blijven uiteraard met de gebruikers in contact over hoe het gebruik wordt ervaren en of zij nog ergens tegenaan lopen,’’ aldus het college.