Uitslagenavond voor verkiezingen nieuwe raad Diemen

In het gemeentehuis van Diemen wordt op 16 maart, zoals ook in vorige jaren, een uitslagenavond gehouden voor de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad. Burgemeester Boog zal daar de uitslag van de raadsverkiezingen en dus de zetelverdeling in de gemeenteraad 2022-2026 bekend maken. Inloop is mogelijk vanaf 21.30 uur. De verwachting is dat tussen 22.30 en 23.00 een eerste tussenstand gegeven kan worden van de getelde stemmen. Het moment waarop de complete uitslag bekend wordt gemaakt, is nog niet bekend. De bijeenkomst is voor alle belangstellenden vrij toegankelijk en er gelden ook geen coronabeperkingen. Stemmen voor de gemeenteraad kan in een beperkt aantal stembureaus ook al op 14 en 15 maart. De leden van die raad worden geïnstalleerd tijdens een bijzondere vergadering op 30 maart.