Kruising Schoolstraat in centrum Diemen weekend dicht

De kruising van het Wilhelminaplantsoen met de Schoolstraat is komend weekend afgesloten. Dat is nodig om een rioolbuis aan te leggen richting de waterpartij in het Nelson Mandelapark. De afsluiting geldt van vrijdagavond 11 maart 20.00 uur tot maandagochtend 14 maart 6.00 uur. Gedurende het werk zijn alle woningen bereikbaar. Verkeer wordt omgeleid over het Wilhelminaplantsoen – Arent Krijtsstraat of over het Wilhelminaplantsoen – Prinses Beatrixlaan – Prins Bernhardlaan. Fietsers en voetgangers worden ter plaatse langs de werkzaamheden geleid. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Een tekening met de omleidingsroutes is te zien op de website van de gemeente Diemen. De werkzaamheden duren in totaal drie maanden. De gemeente verwacht dat het werk in de Schoolstraat begin juni 2022 klaar is.