School Diemen

Leerlingen school Diemen-Noord komen met Kindergids

Leerlingen uit de plusgroep van basisschool de Noorderbreedte in Diemen Noord leggen de laatste hand aan een Kindergids. Die gids zal vol staan met onderwerpen die interessant zijn voor kinderen in Diemen. De Kindergids zal voor de zomervakantie worden verspreid onder alle kinderen uit de bovenbouw groepen van de basisscholen in Diemen. De scholieren van de Noorderbreedte kwamen vorig jaar met een initiatief om een Kindergids te maken. De marketingcampagne Daarom Diemen heeft het idee met hen opgepakt met hulp van redacteur Tess, illustrator Friso en fotograaf Allard. β€˜β€™Dat drietal heeft een workshop gegeven en de leerlingen tips en opdrachten kunnen meegeven die zij kunnen gebruiken bij het maken van deze ‘Kindergids’,’’ laat Daarom Diemen weten.