Ontmoetingsborrel Diemen

Vrijwilligers gezocht voor opknappen tuinen in Diemen

Diemenvoorelkaar organiseert dit jaar opnieuw een TipTop Tuinenweekend waar vrijwilligers tuinen opknappen voor mensen die dat zelf niet (meer) kunnen. De vrijwilligersorganisatie vormt daarvoor duo’s om het werk uit te voeren op zaterdag 14 en zondag 15 mei. ‘’Dus je kunt jezelf en je partner, vriend(in) of kennis aanmelden of Diemenvoorelkaar zorgt voor een goede koppeling. We hopen tijdens het TipTop Tuinenweekend zoveel mogelijk vraag en aanbod te kunnen koppelen.’’ In overleg wordt bepaald hoeveel tuinen ieder aanpakt en op welke dag of dagen. Elke tuinklus duurt maximaal twee uur. De organisatie kan desgewenst voor tuingereedschap zorgen. Voor vragen of aanmeldingen is Diemenvoorelkaar van maandag t/m donderdag bereikbaar van 9.30 – 12.30 uur op telefoonnummer: 020 314 47 00 of info@diemenvoorelkaar.nl