Indrukwekkende uittocht Saan Diemen na 50 jaar Weesperstraat

Met een indrukwekkende optocht van al het materieel, van enorme opvouwbare torenkranen, historische voertuigen tot grote vrachtcombinaties en de kleinste bestelwagens, heeft Koninklijke Saan zaterdagmiddag afscheid genomen van de locatie aan de Weesperstraat waar het Diemer bedrijf meer dan 50 jaar gevestigd is geweest. De lange stoet groen-gele – en soms blauw-zwarte of witte – voertuigen verliet onder veel belangstelling het ‘oude’ bedrijfsterrein op weg naar de nieuwe locatie op Over-Diemen vlak bij de Uyllanderbrug. De lange stoet werd eerst opgesteld op bedrijventerrein Verrijn Stuart om vervolgens onder begeleiding van een eigen beveiliging de weg richting IJburg te vinden. Saan gaat daar vanaf maandag aan de slag en zal er op 3 september nog een open dag organiseren.