TheaterdeOmval

Theater De Omval Diemen zoekt zakelijk leider

Theater De Omval in Diemen is op zoek naar een nieuwe zakelijke leider. De huidige functionaris Michiel Hatenboer gaat in november met pensioen. Zijn opvolger moet verder leiding geven aan de invulling van het Diemer theater dat later dit jaar wordt uitgebreid met een derde theaterzaal en de bibliotheek. Omdat ook het podium in de foyer dan meer gebruikt zal worden, beschikt De Omval dan over drie podia. ‘’Onze organisatie verkeert momenteel in een uitdagende fase. Naast het reguliere theater- en filmaanbod willen we ook nog meer activiteiten buiten onze podia gaan organiseren. Het experimenteren met nieuwe vormen van cultuur, zoals “theater zonder podium” hoort hier ook bij,’’ aldus de aankondiging. ‘’De culturele magneet van Diemen is gevestigd in een opmerkelijk gebouw van architect Sjoerd Soeters. Wij bieden een uitgebreid programma met theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek. Ons podium is het culturele hart van de gemeente. Wij bieden ook onderdak aan veel cultuurbeoefenaars in de vrije tijd. Daarnaast verhuren we zalen, onderhouden we onze aantrekkelijke horecagelegenheid Grand Café Blauw en zorgen we er voor dat het gebouw in goede staat blijft.’’