wereldfestival 2018

Wereldfestival Diemen zoekt standhouders voor wereldmarkt

De organisatoren van het Wereldfestival Diemen, dat na twee jaar afwezigheid wordt gehouden op zondag 10 juli, zoekt nog standhouders ‘uit alle windstreken’ voor de tegelijk te houden wereldmarkt. Het Wereldfestival, dat wordt gehouden op het terrein aan het Van Markenplantsoen achter winkelcentrum Diemerplein, is een kleurrijk popfestival met verschillende activiteiten. ‘’Verwacht dans, zang en workshops. Verder kan je op de wereldmarkt terecht voor hapjes, drankjes, producten en diensten uit alle windstreken! Er is voor ieder wat wils,’’ aldus de aankondiging. Belangstellenden voor een stand kunnen zich melden of informatie aanvragen via stichtingrootsandwings@gmail.com. Het Wereldfestival duurt van 12.00 tot 21.00 uur, de toegang is gratis.