Veel kritiek op ‘absurde’ woningprijzen Holland Park Diemen

Reclames op Facebook en andere sociale media voor recente woningprojecten in Holland Park Diemen leiden steevast tot veel kritiek op de hoge huren en koopprijzen. ‘Absurde prijzen’, ‘Belachelijk duur’, ‘Onbetaalbaar’ of ‘Niet normaal meer’ is te lezen in reacties op Park Valley. In dat nieuwste project in Holland Park, dat momenteel in aanbouw is langs de Gooiseweg, worden appartementen aangeboden tot 673.000 euro. ‘Half miljoen euro voor nog geen 50 vierkante meter, belachelijke prijzen’, aldus één van de vele reacties. Ook Royal Dutch Appartments, een groot complex huurwoningen aan de rand van het bestaande Holland Park, krijgt kritiek wegens de hoge huren die kunnen oplopen tot 3.365 euro per maand. ‘Gewoon dieven, oplichters’ en ‘Schandalig die huurprijzen’ valt daar te lezen. Bij beide projecten wordt ook gewaarschuwd dat de wijk onder de aan-afvliegroute van Schiphol ligt wat regelmatig tot veel geluidshinder leidt.