Duurzaam op de agenda voor event ondernemers Diemen

Ondernemend Diemen en de gemeente organiseren op 29 juni een zomereditie van het event Vaart in Diemen. Thema voor de bijeenkomst in House of Bird in het Diemerbos is  duurzaam (net)werken. ‘’Duurzaam werken is een thema dat nog steeds actueel is. En wellicht dat er tijdens of na Covid voor jouw bedrijf nieuwe inzichten zijn ontstaan. Daarnaast is het duurzaam (of constant) netwerken voor ondernemers actueler dan ooit na twee jaar waarin we elkaar nauwelijks live hebben kunnen zien,’’ meldt de invitatie. ‘’Tijdens deze editie van Vaart in Diemen gaan we met elkaar in gesprek. Daarnaast is er ruime mogelijkheid om elkaar weer te spreken, nieuwe ondernemers te leren kennen en dus duurzaam te netwerken.’’ Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers in Diemen, aanmelden op www.ondernemenddiemen.nl