Diemer Festijn zoekt gegadigden voor kramenmarkt

Na twee jaar afwezigheid wordt van 6 tot en met 10 september op de Ouddiemerlaan, het Diemerplein en omgeving het 38e Diemer Festijn georganiseerd. Op de slotdag, zaterdag 10 september, is er zoals gewoonlijk een kramenmarkt voor en rond het gemeentehuis. Verenigingen, organisaties maar ook particulieren kunnen zich dan presenteren aan de bezoekers van het festijn. Op de website van het Diemer Festijn, www.diemer-festijn.nl is het inschrijfformulier te downloaden. Ook zijn er formulieren verkrijgbaar bij de receptie in het gemeentehuis. Het inschrijfformulier dient voor 1 augustus per post of email te zijn ontvangen bij de organisatie of te zijn ingeleverd bij de gemeente. Het volledige programma voor het Diemer Festijn wordt over enkele weken bekend gemaakt.