SPAR wil een buurtwinkel openen in Diemen

SPAR wil een winkel openen in Diemen. Dat heeft SPAR Holding in Waalwijk tegenover diemerkrant.nl bevestigd. ‘’We zijn ons sterk aan het oriënteren op een plek voor SPAR in Diemen, we denken dat we hier een goede rol kunnen vervullen en zijn dan ook met de laatste onderzoeken bezig,’’ aldus de reactie van SPAR. De winkel komt, als de plannen doorgaan, zo goed als zeker in het nieuwe centrumgebied van Holland Park waar ook horecabedrijven gevestigd moeten worden. SPAR heeft die locatie niet bevestigd terwijl de gemeente daar verder geen informatie over heeft omdat het over private partijen gaat. In dit deel van Diemen is al een Albert Heijn gevestigd op de Campus terwijl Jumbo in Diemen-Zuid gaat uitbreiden om de klantenstroom uit Holland Park beter op te kunnen vangen.