Diemen Nieuws

Saan houdt open dag op nieuwe locatie Over-Diemen

Koninklijke Saan houdt op 3 september een open dag op de nieuwe vestiging bij de Uyllanderbrug in Over-Diemen. Het Diemer bedrijf viert daarmee ook het 125-jarig bestaan. ‘’Daar zijn we natuurlijk super trots op! Maar dat is niet het enige dat we te vieren hebben: we hebben in dit jubileumjaar ook nog eens een prachtige nieuwe locatie in Diemen geopend. Tijdens de Open dag is er veel te zien. Natuurlijk ons nieuwe terrein en de gebouwen, en daarnaast zijn er demonstraties en leuke attracties voor kinderen,’’ meldt Saan op de website. Voor deze open dag is vooraf aanmelden voor 1 augustus verplicht, dat kan via www.saan.nl. In verband met veiligheid en de catering wordt gewerkt met drie tijdslots. Van 12.00 tot 14.00 uur zijn Diemenaren en omwonenden welkom, van 14.00 tot 16.00 uur is het open dag voor klanten en leveranciers en van 16.00 tot 18.00 uur heet Saan collega’s, oud-collega’s, familie en vrienden van collega’s welkom.