Pantar baas

Pantar gaat gewoon door met onderhoud groen Diemen

Pantar stopt niet met het groenonderhoud in Diemen, zoals de PvdA raadsfractie had gesuggereerd in schriftelijke vragen. ‘’We zijn erg tevreden met de samenwerking met Pantar, en willen dit graag in stand houden. Pantar doet voor ons werkzaamheden in het groenbeheer en blijft dit ook gewoon voor ons uitvoeren,’’ aldus B&W in antwoord op die vragen. De PvdA-fractie in de Diemer gemeenteraad had begrepen ‘dat we afscheid hebben genomen van het groenonderhoud door medewerkers van Pantar,’ zo staat in de eind juni ingediende vragen. Het in Plantage de Sniep in Diemen gevestigde bedrijf heeft alleen gemeld dat het ‘t machinaal maaien niet meer kan uitvoeren. De gemeente heeft dat onderdeel dan ook inmiddels uitbesteed aan een aannemer, zo leggen B&W uit.