Dagopvang Diemen

Steunpunt Wonen ondersteunt huurders in Diemen

Diemen beschikt sinds deze week over een Steunpunt Wonen. Dat is bedoeld voor huurders die vragen hebben over hun woning of hun huurcontract. Het kan dan gaan om vragen over de plotse verhoging van de huurprijs, een verwarming die al maanden stuk is of problemen om een betaalde waarborgsom terug te krijgen. Het Steunpunt bevindt zich in Huis van de Buurt ’t Kruidvat in Diemen-Zuid. Op het spreekuur van het Steunpunt kunnen de inwoners hun vragen over huren en wonen stellen aan medewerkers van !WOON, een onafhankelijke stichting die informatie en advies geeft. De eerste huurders zijn deze week ook meteen geholpen. Steunpunt Wonen houdt wekelijks een spreekuur op dinsdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.