Daarom Duurzaam Diemen

Gemeentedag Diemen staat in het teken van groen

Op de Gemeentedag die zaterdag 10 september in en rond het gemeentehuis wordt gehouden, laat de gemeente Diemen zien hoe ze met bewoners en partners werkt aan het thema groen. Dat gebeurt samen met partners, zoals Stichting Steenbreek, afvalinzameleaar Meerlanden, Growing Green Fingers, Rotary Club, Buurtmoestuinen, de Scouting, Vrienden van het Diemerbos, IVN, Daarom Duurzaam Diemen en de energiecoaches. ‘’Samen laten wij graag zien hoe wij samen werken aan een groen en duurzaam Diemen,’’ laat de gemeente weten. De Gemeentedag wordt traditioneel gehouden op de laatste dag van het Diemer Festijn. Dan is er in het centrum van Diemen ook een Veiligheidsdag waar alle hulpdiensten hun kennis en kunde laten zien en bewoners kunnen informeren over allerlei veiligheidsaspecten.