Bewoonster gewond bij poging overval woning Diemen-Noord

Bij een poging tot overval op een woning aan de Schoener in Diemen-Noord maandagavond laat is een 45-jarige bewoonster gewond geraakt nadat zij in gevecht raakte met de twee overvallers. Rond 22.45 uur ging de bel en deed de bewoonster open. Zij stond direct oog in oog met mannen met bivakmutsen op en bezorgersjassen aan. Er ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer klappen kreeg. Ze verzette zich hevig en begon hard te schreeuwen. Mede daardoor vluchtten de twee mannen, rennend in onbekende richting, aldus de politie. Bij een zoekactie van de gewaarschuwde politieagenten in de directe omgeving werden de verdachten niet aangetroffen. De bewoonster is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De recherche onderzoekt de zaak. De politie verzoekt getuigen of mensen die camerabeelden hebben contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.