Daarom Duurzaam Diemen

Nieuwe bestuurders voor Daarom Duurzaam Diemen

De stichting Daarom Duurzaam Diemen heeft twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Dat zijn Hans Heimans van de Groencommissie Anne Frankwijk, die penningmeester wordt, en Marieke Goede, klimaatcoach en initiatiefnemer KettingKledingRuil Diemen, die de rol van secretaris op zich zal nemen. Joost Heinsius stopte al eerder dit jaar als bestuurslid bij de stichting en onlangs heeft ook voorzitter Liza van Zon laten weten dat ze de stichting na zes jaar vrijwillige inzet per 1 januari gaat verlaten. Het inhoudelijk voorzitterschap heeft ze overgedragen aan de huidige penningmeester Johan van Schagen. De stichting Daarom Duurzaam Diemen heeft als doel het bevorderen van de gezamenlijke aanpak van bewoners, bedrijven, organisaties, de gemeente en andere partijen van duurzame en milieuvraagstukken in de gemeente Diemen.