Bouwmaat opent nieuwe vestiging op De Sniep in Diemen

De groothandel in bouwmaterialen Bouwmaat opent volgende week een nieuwe vestiging aan de Stammerdijk op bedrijventerrein De Sniep in Diemen. Diemen wordt de 51e vestiging van Bouwmaat in Nederland en de vierde in de regio Amsterdam. ‘’Voor onze klanten is een korte reistijd van groot belang. Om goed en snel bereikbaar te zijn voor alle klanten in Amsterdam en omstreken, is het daarom fijn dat we nu ook een vestiging in Diemen openen”, aldus Jacco Hopman, Manager Commercie en Operatie van Bouwmaat Amsterdam. De vestiging wordt in de week van 30 januari tot 4 februari feestelijk geopend met een feestweek. ‘Zo kunnen nieuwe en bestaande Bouwmaatklanten de nieuwe vestiging onder het genot van een hapje en drankje ontdekken en staan de medewerkers klaar voor de klant.’ Bouwmaat is de groothandel in bouwmaterialen gericht op echte vakmensen, actief in herstel, renovatie en onderhoud.