Jumbo Diemen

Vernieuwde Jumbo Diemen-Zuid volgende week open

De vernieuwde en vergrote supermarkt van Jumbo in winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid kan woensdag 15 februari de deuren weer openen. In de nieuwe zaak is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden klaargemaakt in de verskeuken. Zo bereiden Jumbo medewerkers er ter plekke diverse seizoensspecialiteiten en pizza’s om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en salades verkrijgbaar. Ook is er een versplein met dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ondernemer Kees Vlaanderen vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Naast een andere indeling, krijgt de winkel nieuwe luifels en puien en we hebben meer magazijnruimte. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte.” De winkel beschikt straks ook over zelfscanners en 9 speciale self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.’’

(archieffoto)