Prijs koophuis Plantage de Sniep Diemen boven 1 miljoen

De vraagprijzen voor koopwoningen in Plantage de Sniep Diemen zijn opgelopen tot boven de 1 miljoen euro. In het recente verleden zijn enkele individueel ontworpen woningen bij Sportpark Diemen al voor meer dan 1 miljoen verkocht maar nu geldt dat ook voor de meer ‘standaard’ en soms rijtjeshuizen in het deel langs de Weespertrekvaart. Zo is de vraagprijs voor een woning in Ma Retraite 1,1 miljoen en voor een twee-onder-één-kap huis aan Onoribo 1,05 miljoen euro. De eerste woning is inmiddels al verkocht onder voorbehoud, de tweede is nu vijf weken op de markt. Bestaande koophuizen elders in Diemen staan steeds langer te koop, soms tot enkele maanden. In enkele gevallen is de vraagprijs al met enkele tienduizenden euro’s verlaagd. Onlangs werd ook bekend dat dure koophuizen bij Holland Park niet te verkopen zijn waarna de ontwikkelaar het project voorlopig heeft gestaakt.