Gemeentehuis Diemen

Gemeente Diemen is op zoek naar een initiatievencoordinator

De gemeente Diemen zoekt een ambtenaar met de titel ‘initiatievencoordinator’. Die functie wordt beloond met een jaarsalaris tussen de 37.000 en 56.000 euro per jaar bij een volle werkweek. De ‘initiatievencoördinator moet in Diemen met inwoners en organisaties in gesprek gaan, initiatieven ondersteunen, netwerken aan elkaar verbinden en op die manier samen met inwoners en organisaties werken aan Diemen als mooie, leefbare gemeente’, aldus de advertentie. ‘’Gemeente Diemen wil in samenwerking met inwoners, ondernemers en organisaties verder werken aan Diemen als een fijne plek om te wonen, werken en verblijven. We zoeken daarbij actief contact met alle doelgroepen. Maatschappelijke uitdagingen lossen we het liefst samen op. We stellen ons behulpzaam op naar onze inwoners en kijken welke initiatieven ontstaan. Waar nodig of gewenst moedigen we aan of helpen we. In de functie van Initiatievencoördinator richt je je op stimuleren van initiatieven, het bevorderen van de samenwerking en versterken van het netwerk tussen inwoners en organisaties.’’