Oba naar Omval

Bibliotheek Diemen verhuist na Pasen naar De Omval

De bibliotheek van Diemen verhuist in de week na het Paasweekend naar de nieuwe behuizing in Theater de Omval. Dat heeft het theater desgevraagd meegedeeld. ‘’Volgens de planning gaat na het Paasweekend de OBA over naar De Omval.’’ De officiele opening is gepland voor 20 april. Het theatergebouw in het centrum van Diemen is aan de achterzijde uitgebreid met een uitbouw en gaat daarmee ook onderdak bieden aan de bibliotheek. Op die manier kunnen beide instellingen ook bepaalde voorzieningen delen. Het Diemense filiaal van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA zal dan na vele jaren het huidige onderkomen aan het Wilhelminaplantsoen verlaten. OBA meldt op de website nog niet of de bibliotheek vanwege de verhuizing al dan niet enkele dagen gesloten zal zijn.