EDOG speelt De 3 Musketiers in Sporthal Diemen

De Diemer musicalvereniging EDOG speelt op 21 en 22 april De 3 Musketiers in de dan weer tot pop-up theater omgebouwde Sporthal Diemen. Dat door Alexander Dumas (sr) geschreven verhaal draait om de luitenant van de Musketiers d’Artagnan die met drie companen Koning Louis XIII te hulp schiet tegen het door Kardinaal Richelieu opgezette complot om hem tot aftreden te dwingen. De kaartverkoop voor de voorstellingen van EDOG is inmiddels begonnen. In samenwerking met Tot zoo!, de in de Sporthallen gevestigde horecagelegenheid, biedt EDOG een combiticket om voor de voorstelling in het restaurant te komen eten en daarna de voorstelling De 3 Musketiers bij te wonen. Houders van een stadspas van de gemeente Amsterdam met een groene stip kunnen tickets voor een gereduceerd tarief kopen.