BP-tankstation Diemen serveert pizza uit automaat

Bij het BP-tankstation aan de Provincialeweg in Diemen is een pizza-automaat geplaatst. De Resto’Clock pizzakiosk, zoals de automaat officieel heet, biedt vier verschillende pizza’s die in vijf minuten warm worden bereid. De automaat is 24/7 beschikbaar, dus ook als de tankshop van het station gesloten is. Volgens de initiatiefnemers is dit ideaal als je onderweg bent of weinig tijd hebt. Welke smaken er verkrijgbaar zijn, verschilt per tanklocatie. De Resto’Clock pizzakiosk is een initiatief van ME Group Netherlands. Het bedrijf geeft aan de komende periode nog meer vrijstaande pizza-kiosken bij tankstations te gaan plaatsen. ‘’Voor bemande tankstations kan het bijzondere aanbod uit de vendingkiosk een interessante toevoeging zijn aan het traditionele aanbod van broodjes, koffie, frisdranken en zoetwaren uit de shop,’’ legt het bedrijf uit.