Woning burgemeester Diemen in 2019 beschoten

De ambtswoning van burgemeester Erik Boog van Diemen is in 2019 beschoten. Dat nieuws is nooit eerder bekend gemaakt maar wordt nu onthuld door de echtgenote van de burgemeester in een interview met het Daarom Diemen magazine. De woning staat aan de Venserkade vlak bij de Diemerbrug. ‘’We hebben dat destijds niet aan de grote klok gehangen maar als mensen nu vragen of wij weleens met dit soort kwesties te maken hebben gehad, dan vertel ik het gewoon. We hebben veel steun gehad van de politie. Politie en justitie hebben dit goed opgepakt en we hebben de nodige maatregelen getroffen. Erik bijt zich vast in de bestrijding van georganiseerde criminaliteit, dus tja, dan is er een kans dat dit soort dingen kunnen gebeuren. Maar de schrik zat er goed in,’’ aldus Wahida Boog.