Politie met Mobiel Media Lab op Diemer Veiligheidsdag

Het Mobiel Media Lab van de politie komt naar de Veiligheidsdag Diemen die op zaterdag 27 mei wordt gehouden op de Venserkade. ‘’Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. De politie wil uw mening horen over wat u belangrijk vindt.’’  Het Mobiel Media Lab is ook een onderzoeksruimte. De politie vraagt hier uw mening over de communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk aan Politie.nl, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). De vrachtwagen is ingericht met de nieuwste technologieën. Er is een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie gemakkelijk overal in Nederland onderzoek doen. Tot de andere deelnemers van de Veiligheidsdag – van 11.00 tot 16.00 uur – behoren naast de hulpdiensten onder meer de Brandwondenstichting, de Dierenambulance, de reddingsbrigade en de douane.