Veiligheidsdag op Venserkade Diemen een drukbezocht succes

De Veiligheidsdag 2023 Diemen is een drukbezocht succes. Politie, brandweer, ambulance, douane, dierenambulance en de andere aanwezige instellingen konden met hun grote scala aan diverse voertuigen op de Venserkade en directe omgeving rekenen op een grote belangstelling, vooral ook van de vele jonge bezoekers en hun ouders of grootouders. Ook de tochtjes door de Weespertrekvaart met vaartuigen van de politie of de brandweer trokken tientallen belangstellenden. Van alle aanwezige diensten was een groot aantal medewerkers aanwezig om jonge en oudere bezoekers van informatie of advies te voorzien. Vooral brandweer en politie hadden een groot aantal manschappen voor het Diemer evenement ingeschakeld. Met dat succces is zeker dat de Veiligheidsdag eind mei tot de vaste evenementen op de Diemer agenda zal blijven behoren.