Brede School Holland Park Diemen wordt opgeleverd

Na een bouwperiode van een kleine twee jaar wordt de nieuwe Brede School in de wijk Holland Park West in Diemen binnenkort opgeleverd. Het gebouw wordt de nieuwe huisvesting van Het Atelier, thans gevestigd achter winkelcentrum Kruidenhof in Diemen Zuid. Begin juni wordt het complete gebouw (school, gymzaal, voorzieningenruimten en buitenruimte) door de ontwikkelcombinatie (Combinatie van BPD en Dura Vermeer) opgeleverd aan de gemeente door het ondertekenen van een Proces Verbaal van Oplevering. De gemeente zal het project vervolgens overgedragen aan de Stichting Florente die de school gaat exploiteren. De Brede School in Holland Park moet bij het begin van het schooljaar 2023/24 in gebruik worden genomen. Tot Florente behoren in Diemen ook de scholen Noorderbreedte, de Ark, de Octopus en de Kersenboom.