Shurgard opent tweede gebouw voor zelfopslag in Diemen

Shurgard heeft in de buurt van haar bestaande vestiging op bedrijventerrein De Sniep een nieuw gebouw voor zelfopslag in gebruik genomen aan de Treubweg op industrieterrein Verrijn Stuart. Het 4.500 vierkante meter grote gebouw biedt plaats aan rond 570 opslageenheden. Dat voert de totale opslagcapaciteit bij Shurgard Diemen op naar 1.200 eenheden. Het Britse bedrijf heeft 3,1 miljoen euro in het project ge├»nvesteerd. Shurgard, een aan de beurs van Brussel genoteerde onderneming, beschikt alles bij elkaar over 65 locaties in Nederland en heeft daarmee het grootste marktaandeel bij zelfopslag. In de pijplijn zitten onder meer nog nieuwe gebouwen in Amsterdam-Noord en Amersfoort. In Europa telt het bedrijf 267 projecten in zeven landen die meer dan 180.000 klanten bedienen en werk bieden aan rond de 750 medewerkers.