Bagels & Beans in Holland Park Diemen geopend

De nieuwe vestiging van Bagels & Beans in Holland Park Diemen is open. De zaak bevindt zich op de hoek van het Herman Broodhof langs de rand van het park. Bagels & Beans was al geruime tijd van plan een vestiging in Holland Park te openen maar het kostte wat tijd een franchisenemer te vinden. De zaak wordt nu gerund door de uit Diemen afkomstige Miriam en haar Amsterdamse vriendin Babette, meldt vakblad franchiseplus. Het Herman Broodhof in de nieuwe wijk van Diemen telt hiermee drie horecavoorzieningen, naast Bagels & Beans Lola’s restaurant en het sushi-afhaalrestaurant Little Tokyo. Direct naast Bagels & Beans komt een middelgrote supermarkt van Spar. De exploitant daarvan is nog bezig met vergunningen zodat nog niet bekend is wanneer die winkel de deuren kan openen.

(archieftoto)