Fiets/voetpad Ouddiemerlaan Diemen deels weg door werken

Op de hoek van de Ouddiemerlaan en het Wilhelminaplantsoen – vanaf de inrit van de brandweergarage tegenover de Prinses Irenestraat – in het centrum van Diemen is Liander begonnen met het vervangen van gasleidingen. Dat leidt er toe dat het voet- en fietspad en de voetgangersoversteek naar het Diemerplein onbereikbaar zijn. Fietsers moeten op de Ouddiemerlaan gebruik maken van de hoofdrijbaan terwijl voetgangers aan de overzijde moeten oversteken. Ook de parkeerplaatsen op dit deel van de Ouddiemerlaan zijn tijdelijk buiten gebruik. Als het werk volgens planning verloopt dan is vrijdagavond de leiding daar vervangen en de bestrating deels weer aangebracht. Het volgende deel, vanaf de DJ den Hertoglaan tot aan de Omval en het deel tussen Omval en het gemeentehuis, zal Liander daarna gaan uitvoeren. Fietsers en voetgangers worden tijdelijk omgeleid.