Ook modewinkel TerStal in winkelcentrum Diemen sluit

Modewinkel TerStal in het winkelcentrum Diemerplein in Diemen gaat dicht. De winkel naast Action is dan net vier-en-een-half jaar open geweest. Het hoofdkantoor van TerStal wil geen informatie geven maar de winkel in Diemen komt niet meer voor in de winkelzoeker op de website van het bedrijf. TerStal is de volgende in een zo langzamerhand lange rij modezaken die uit het Diemer winkelcentrum verdwijnen. Eerst sloot Van Haren de deuren, gevolgd door Kellebelle en recent heeft ook Sam’s Bodyfashion aangekondigd de deuren dicht te doen. Eerder hebben ook al de grotere ketens C&A en Miss Edam het geprobeerd in Diemerplein maar die zaken zijn ook na betrekkelijk korte tijd weer verdwenen. Wel is het zo dat voor het pand van Van Haren nieuwe huurders zijn gevonden. Voor zover ons bekend gaat het daarbij om een poelier en een groenteboer.