Vrijwilligers Diemen krijgen erespeld van gemeenteraad

Zeven vrijwilligers uit Diemen hebben een onderscheiding ontvangen van de gemeenteraad. De erespelden gingen dit jaar naar Soraya Atai, Stichting Voedselbank Steunpunt Diemen; Peter van Diemen, St. Petrus Banden Parochie, Buurtmoestuin “Sweetgrass in de polder” in Diemen Zuid en WMO raad; Elise van Wel, Stichting Sinterklaas in Diemen; Netty Nieuwenhoff-van ’t Wout: SV Zeeburg en Comité 40-45, PCOB; Hannie van Hoek-Holshuijsen: Stichting Het Elsengroen-Wereldwinkel Diemen; Wayne Poyner en Eddy van Bentum: SV Diemen. De vrijwilligersonderscheiding wordt jaarlijks door de gemeenteraad toegekend aan vrijwilligers die zich op bijzondere wijze, soms al vele jaren, belangeloos inzetten voor de Diemense samenleving. 

(foto Shane van Hattum)