Woonkansen

Woningzoekende Diemen kan terecht op nieuwe website

WoningNet, dat de verhuur van sociale huurwoningen en ook vrije sector huurhuizen in de regio Amsterdam organiseert, heeft een nieuwe website voor woningzoekenden amsterdam.mijndak.nl. Hoewel die site over de hele regio gaat, inclusief Diemen, refereert de naam alleen aan Amsterdam. Doel van de nieuwe website is dat zoveel mogelijk woningzoekenden zelf de weg kunnen vinden op de site om op woningen te reageren, aldus de gemeente Diemen. Op een kaart is meteen te zien waar aangeboden woningen staan. Ook zien woningzoekenden op de nieuwe website nu stap voor stap wat er gebeurt nadat op een woning is gereageerd. Het gebruik van de website en feedback van bezoekers wordt regelmatig besproken en verbeteringen worden direct doorgevoerd. Voor woningzoekenden die er toch niet uitkomen, is er een pagina informatie met een uitgebreide zoekbalk voor alle vragen. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden voor woningzoekenden die liever persoonlijk contact hebben.