vrijheidsmaaltijd

Burgemeester van Diemen genomineerd als Beste Bestuurder

Burgemeester Erik Boog van Diemen is genomineerd voor de titel Beste Bestuurder van 2023. Lokale en regionale politici, bestuurders, gemeentesecretarissen en griffiers nomineerden in de eerste ronde de Diemense burgemeester als Beste Bestuurder uit de provincie Noord-Holland. Hij is een van de 13 kandidaten die kans maakt op de titel. Iedereen kan vanaf vandaag stemmen wie van hen de titel krijgt. De verkiezing van de Beste Bestuurder wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad Binnenlands Bestuur. De verkiezing van 2023 staat in het teken van het jaarthema “Betrokken bewoner, betrokken bestuurder”. Op een feestelijke bijeenkomst op 7 februari 2024 maakt het blad bekend wie de winnaars zijn. Stemmen kan via een open link op www.bestebestuurder.nl. Deelnemen aan de stemronde kan tot 30 januari 2024.