Nieuwe fase Holland Park Diemen nog zonder lagere huren

In het project Park Valley in Holland Park Diemen is een tweede project in de verkoop gekomen. In deze Fase 2A, die wordt gebouwd langs de Bergwijkdreef, gaat het om 59 appartementen in zes verschillende types. De verkoopprijzen beginnen bij 395.000 euro en lopen op tot 825.000 euro. De bouw van deze appartementen begint niet voor het tweede kwartaal van volgend jaar terwijl de woningen volgens de huidige planning pas eind 2026 opgeleverd zullen worden. In deze fase zijn nog geen sociale huurwoningen woningen opgenomen. Dat moet gebeuren in een nog latere Fase 3 in Park Valley. Eerder deelde ontwikkelaar BPD juist mee die Fase 3 te willen versnellen, waarbij eind 2023 als mogelijke start van de bouw werd genoemd. In de inmiddels opgeleverde Fase 1, waarin ook de Brede School is opgenomen, zitten wel middenhuur woningen.

(archieffoto)