Voeding+Advies Diemen bij Top 5 diëtisten Nederland

Diëtistenpraktijk Voeding+Advies, gevestigd in het pand van Huisartsen Diemen Centrum aan de Prinses Beatrixlaan, behoort tot de Top 5 diëtistenpraktijken van Nederland. Dat blijkt uit de Zorgkaart van de Patiëntenvereniging Nederland. Voeding+Advies van diëtisten Anousha Barlag en Marloes Boon kan nu het Top 2023 op haar profielpagina zetten. De ZorgkaartNederland TOP 2023 laat een top vijf zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector, zonder volgorde. Deze top vijf is bepaald aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema is dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening. De sector diëtetiek deed dit jaar voor het eerst mee met de Zorgkaart.