Eerste Kunstmarkt Diemen druk bezocht en geslaagd evenement

De eerste Kunstmarkt van Diemen, die zaterdag werd gehouden op de wandelboulevard langs de Weespertrekvaart tegenover de RK Kerk, is een groot succes geworden. Voortdurend trok een lange rij bezoekers, zowel kijkers als kopers, langs de kramen van de 35 Diemer kunstenaars. De meeste daarvan zijn lid van de vereniging Kunstzin Diemen die het evenement organiseerde. De locatie bleek uitstekend, met de kleurrijke bloemenborders van de Hartveldseweg aan de ene kant en het water van de Weespertrekvaart aan de andere zijde. Kunstmarkt Diemen is het daarmee waard een vast evenement op de plaatselijke kalender te worden. Volgende week, 1 juni, wordt aan de overzijde van het water de Veiligheidsdag Diemen gehouden terwijl op het Diemerplein tegelijkertijd Smakelijk Diemen, op zondag gevolgd door het jazzfestival Juke op het Diemerplein plaats vinden.