Bouw 117 sociale huurflats Holland Park Diemen van start

In Holland Park West in Diemen start volgende maand een project met 117 sociale huurflats, 115 middenhuur appartementen en 10 appartementen in de vrije sector. Het gaat daarbij om Park Valley fase 3, tegen de Gooiseweg aan en naast en achter het al opgeleverde woningcomplex waar ook basisschool Het Atelier in zit (foto) De gemeente Diemen heeft onlangs voor de volgende fase een extra subsidie gekregen van het rijk waardoor de realisatie nu kan starten. Bij de gemeente is een officiƫle vergunning aangevraagd voor de bouw van 242 appartementen, 1 gezamenlijke ruimte voor de bewoners en een parkeergarage. De daarbij vermelde nieuwe straatnamen zijn Agnes Robertson Arberpad, Eli Heimanspad en Mary Sommervillelaan. De verwachting is dat de woningen uiterlijk in 2027 opgeleverd kunnen worden.