Gemeenteraad Diemen houdt hoorzitting over windmolens

De gemeenteraad van Diemen houdt op dinsdag 11 juni een hoorzitting of inspreekavond over de plannen om vier windmolens van 145 meter hoog te plaatsen bij knooppunt Diemen, in de buurt van het Diemerbos, en op verschillende plaatsen zonnepanelen te installeren. Wie wil inspreken, dient zich tevoren te melden bij de griffie via raadsgriffie@diemen.nl of 020-2144888. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en staat gepland tot een uur of tien. De spreektijd is afhankelijk van het aantal insprekers. ‘’Houdt u voor nu rekening met maximaal drie minuten. Het is aan de voorzitter om de spreektijd terug te brengen,’’ aldus de raadsagenda. Het is ook mogelijk namens een aantal inwoners een woordvoeder aan te wijzen. In overleg met de griffie wordt dan gekeken naar de spreektijd. Verder kan ook schriftelijk een reactie worden ingestuurd. Die bijdragen worden dan bij de vergaderstukken voor de gemeenteraad gevoegd.