Zaai Diemen

Inschrijven starters- project tot 10 januari

Startende ondernemers in Diemen kunnen zich nog tot 10 januari inschrijven voor het ondersteuningsproject ZAAI Diemen 2018. Dat project biedt startende ondernemers de kans om met mede-starters en ervaren ondernemers in contact te komen en reikt starters kennis en vaardigheden aan op het gebied van ondernemerschap. Het traject kent daarbij twee pijlers, groeien en verbinden.
Op 17 en 18 januari worden er speeddates gehouden waarbij ieder die zich heeft aangemeld verder met de organisatie kennis kan maken. Een week later wordt dan bekend gemaakt wie is geselecteerd om deel te nemen. Het programma van ZAAI Diemen en Ouder-Amstel met onder meer coaching, masterclasses en netwerkbijeenkomsten zal plaatsvinden van februari tot en met juni. Dat wordt zo uitgesmeerd over een langere periode, waardoor het niet ten koste hoeft te gaan van de werkzaamheden van de deelnemers. Inschrijven www.ZaaiDiemen.nl