failliete bouwer

Andere bouwer gestrande blokken Holland Park

Bouwbedrijf HSB uit Volendam gaat zo goed als zeker vier blokken appartementen in Holland Park in Diemen die zijn gestrand door het faillissement van Bouwgroep Moonen afbouwen. HSB heeft een principe-akkoord bereikt met bouwverzekeraar Woningborg die de verantwoordelijkheid voor het project heeft overgenomen, meldt bouwvakblad Cobouw. “We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer te gaan bouwen”, zegt directeur André Vos. HSB moet zelf nog alle onderaannemers langs om te vragen of ze door kunnen en willen op het project. Ook moet voor elke woning de stand van de bouw worden vastgelegd. HSB heeft de hekken en de bouwkeet al in samenspraak met Woningborg met het HSB-logo voorzien. Op Holland Park in Diemen was Moonen bezig met 317 woningen, verdeeld over drie woongebouwen terwijl een vierde net was opgeleverd.