Bruiloft

Burgemeester Erik Boog getrouwd met ‘zijn’ Wahida

Burgemeester Erik Boog van Diemen is vrijdagmiddag getrouwd met ‘zijn’ Wahida Amier. Het paar kwam onder begeleiding van zes motoragenten met loeiende sirenes aan in een oude VW Kever politieauto.

Op het achterplein van het gemeentehuis stond een erehaag van genodigden, raadsleden en een goede tweehonderd andere Diemenaren die de plechtigheid kwamen bijwonen. Die belangstellenden zagen op twee schermen hoe Wahida – in traditioneel Indiaas gewaad – en Erik elkaar in de trouwzaal persoonlijk toespraken en het ja-woord gaven. Korte tijd later kwam het paar naar buiten om op het bordes onder luid applaus een toost met champagne uit te brengen met de aanwezige inwoners van Diemen. Dat gebeurde onder enthousiaste begeleiding van de Neuteblazers. Na de plechtigheid vertrok het echtpaar Boog in een brandweerauto.