kruidenhof

Winkelend publiek kan parkeren bij Kruidenhof

Bij winkelcentrum Kruidenhof in Diemen-Zuid geldt sinds maandag een blauwe zone voor het parkeerterrein. Dat is vooral gebeurd op aandrang van de winkeliers die al tijden klanten weg zagen blijven omdat ze geen parkeerplek konden vinden. Dat winkelend publiek vindt hier nu wel de ruimte doordat langparkeerders door de beperking van de parkeertijd tot twee uur op dit parkeerterrein niet meer terecht kunnen. Op de eerste dag was Handhaving nadrukkelijk aanwezig om naleving van de nieuwe regels te controleren. Ook in enkele aangrenzende straten is parkeerregulering ingesteld waarmee voor het grootste deel van de Kruidenwijk nu een blauwe zone geldt. Uit andere straten in Diemen-Zuid komen echter direct al klachten van bewoners die er hun auto nu niet meer kwijt kunnen.