holland park

Herstart gestrande flats Holland Park pas in 2019

De bouw van vier appartementenblokken in Holland Park in Diemen die door het faillissement van aannemer Moonen Groep eerder dit jaar is gestrand zal pas begin volgend jaar weer op gang kunnen komen. Die verwachting sprak de Diemer wethouder Lex Scholten van ruimtelijke ordening gisteren uit in de gemeenteraad. Volgens Schouten is er wel een nieuwe aannemer gevonden maar moet de zaak nog verder geregeld worden met de verzekeraar, dat is in dit geval Woonborg. Het uitstel speelt ook de gemeente parten omdat de wegen en openbare ruimte in Holland Park niet verder afgemaakt kunnen worden zolang er nog bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Uit andere bronnen blijkt dat Moonen Groep ook bij de bouw van de blokken 18, 19, 20 en 21 met enkele honderden appartementen de nodige steken heeft laten vallen waarvoor een oplossing gevonden dient te worden.