speurtocht

Speurtocht langs dertig speelplaatsen in Diemen

Bij bijna alle speelplaatsen in Diemen zijn de laatste tijd paaltjes met kleurige symbolen en letters neergezet. Die maken deel uit van een nieuwe speurtocht van Diemo, de jeugdmascotte van Daarom Diemen. De speelplekken staan op een kleurige kaart die is verspreid via de Diemer scholen. Wie geen kaart heeft gekregen kan er alsnog één aanvragen via info@daaromdiemen.nl. De kaart is ook te vinden op de Daarom Diemen website. De jeugd wordt uitgenodigd een route te volgen langs alle speelplaatsen, de letters op een rij te zetten en daarmee een zin te vormen. Ook het invulformulier daarvoor is te printen vanaf daaromdiemen.nl. Dat formulier kan ingeleverd worden bij de receptie van het gemeentehuis, waarna onder de goede inzenders een prijs wordt verloot.