Saan neemt nieuwe gereedschapswagen in gebruik

Saan Industriƫle Verhuizingen uit Diemen heeft een nieuwe gereedschapswagen in gebruik genomen. De DAF LF210 met gesloten opbouw en laadklep wordt door Saan ingezet als rijdende werkplaats bij het verplaatsen van machines en complete machinelijnen. Bij dat soort werk komt vaak veel gereedschap en hulpmateriaal te pas, zoals hijsmiddelen, vijzels, luchtkussens, takels en vaak ook (elektrische) handgereedschappen. Om ervoor te zorgen dat de machinetransporteurs van Saan Industriƫle Verhuizingen de juiste spullen bij zich hebben, heeft Saan een aantal kleinere vrachtwagens ingericht als gereedschapswagen. De nieuwe wagen is bij de Technische Dienst van Saan van de gebruikelijke Saan-signing voorzien en door de gebruikers zelf ingericht met alle materialen.