Diemerplein Fietsen

Fietsparkeren bij Diemerplein is verbeterd

De situatie met ‘geparkeerde’ fietsen en scooters bij en rond winkelcentrum Diemerplein in Diemen is sinds het invoeren van speciale witte vakken en verboden daarbuiten verbeterd. Dat zegt een woordvoerder van de gemeente. ‘’Wij vinden dat de speciale vakken voor fietsen redelijk goed werken. Het kan zijn dat op bepaalde momenten er wel fietsen en/of scooters naast het vak staan, maar over het algemeen vinden wij het geen rommelig beeld meer en vinden wij dat de situatie is verbeterd.’’ De handhavers (BOA’s) van de gemeente Diemen hebben de laatste tijd veel op de regels voor fietsen en scooters rond Diemerplein gehandhaafd. Daarbij zijn wel fietswrakken verwijderd maar er zijn geen fietsen of scooters die buiten de vakken stonden in beslag genomen.