Daarom Duurzaam Diemen

Daarom Duurzaam Diemen lanceert website

Daarom Duurzaam Diemen, een groep ondernemers en inwoners van Diemen die de duurzaamheid wil vergroten, heeft zaterdag haar website gelanceerd. Dat gebeurde tijdens de opening van de nieuwe hal – Straat van Diemen – van het gemeentehuis. ‘’Wij zijn partners in een spannende tijd, die vraagt om samen-creëren en samenwerken, uitwisselen van meningen, ideeën en ervaringen over ‘Duurzaamheid’. Samen vorm geven aan een toekomstbestendig Diemen,’’ aldus Daarom Duurzaam Diemen op de site.  ‘’We zijn begonnen als een groep enthousiaste friskijkers. Een tweedaags Werkatelier, Duurzaamheidscafé en de bijeenkomsten in de afgelopen zes maanden van de initiatiefgroepen laten een brede betrokkenheid in ambities en ideeën zien.’’ De groep vraagt andere Diemenaren ‘die willen weten wat ze zelf kunnen bijdragen, in hun eigen omgeving, in huis, buitenshuis en in heel Diemen’, zich bij haar aan te sluiten.